Ak si chcete pozriet dalšie moje stránky ta kliknite SEM

Červenec 2009

Ben Barnes-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:33 | Misaki

Ben Barnes-životopis+fotky


Celým jménem: Benjamin Barnes

Datum narození: 20.08.1981

Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie

Znamení: Lev

Povolání: Herec


Životopis:

Benjamin "Ben" Barnes se narodil 20. srpna 1981 v Londýně.Jeho otec, psychiatr, je angličan s welšskými a německými předky a matka, terapeutka, je z poloviny afro-karibského a z poloviny anglického původu. V roce 2004 Barnes dostudoval drama a anglickou literaturu na Kingston University v Londýně. Byl členem krátce působící chlapecké kapely Hyrise, která v roce 2004 zahrála píseň "Leading Me On" na soutěži Eurovize.

Zahrál si v seriálu DOCTORS, dostal malou roli ve filmu HVĚZDNÝ PRACH a nyní je v kinech jeho nejnovější film, LETOPISY NARNIE: PRINC KASPIAN. V budoucnu se Ben chystá hrát hlavní roli ve filmu DORIAN GREY a zopakovat si roli prince Kaspiana ve třetím pokračování Letopisů Narnie.

O sobě říká, že má eklektický vkus v muzice( má rád Beatles, Stones, Queen, někdy Motown, Stevie Wonder a Donny Hathaway) a moderní(Arctic Monkeys a Kanye West). Eklektický vkus má i při výběru filmů.Ben chtěl být od svých 16-ti let hercem, ale na radu rodičů šel na Universitu v Kingstonu,kde studoval drama, a specializoval se na angličtinu v dětské literatuře.Jeho oblíbené sporty jsou: košíková, kriket, plavání a tenis.


Filmografie:
  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2009 Dorian Gray
  • 2008 Bigga then Ben
  • 2008 Easy Virtue
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2007 Hvězdný prach
  • 2006 Split Decision


Letopisy Narnie: Princ Kaspian

28. července 2009 v 12:33 | Misaki

Letopisy Narnie: Princ Kaspian

Fantasy / Dobrodružný / Rodinný

USA / Velká Británie, 2008, 144 min


Režie: Andrew Adamson

Hrají: Ben Barnes, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie
Henley, Peter Dinklage, Liam Neeson, Tilda Swinton, Warwick Davis, Predrag
Bjelac, Sergio Castellitto, Simón Andreu, Pierfrancesco Favino, Klára Issová,
Jiří Krytinář, Jan Pavel Filipenský, Yemi Akinyemi, Lejla Abbasová, Hana Frejková,
David Walliams


Obsah:

Skříň je pryč...Bílá čarodějnice je mrtvá...a Aslana už přes tisíc let nikdo neviděl. Petr, Zuzana, Edmund a Lucinka jsou vtaženi zpátky do Narnie, která se ale od té, kterou poznali, velice liší. Po bojištích obcházejí noví nepřátelé a narnijská stvoření se ocitají na pokraji vyhubení. Rok po událostech z filmu Lev, čarodějnice a skříň se bývalí králové a královny Narnie ocitají v tajemné říši znovu a zjišťují, že zde uplynulo přes 1300 let. Během jejich nepřítomnosti se stal zlatý věk Narnie pouze legendou. Kouzelná mluvící zvířata jsou pro Telmaríny, lidskou rasu, vedenou nemilosrdným králem Mirazem, jen pohádkami. Čtvero sourozenců bylo do Narnie přivoláno Kaspianem, mladým dědicem telmarínského trůnu, který bojuje se svým zlým strýcem Mirazem. S pomocí udatného trpaslíka Dýnila, odvážného mluvícího myšáka Rípčípa a podezřelého černého trpaslíka Nikabrika se vydávají na podivuhodnou cestu za záchranou magie v zemi a nastolením míru.



fotky z filmu Narnia a Princ Kaspian

28. července 2009 v 12:32 | Misaki

fotky z filmu


fotky z Natáčania Narnia a Princ Kaspian

28. července 2009 v 12:31 | Misaki

fotky z natáčení

21. července 2009 v 19:51 | Sajunka

Pesnička +Text

28. července 2009 v 12:31 | Misaki
text:

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which the turned onto a quiet thought
Which then turned into a quiet word
And then that word grew louder and louder
Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before
All you can do is try to know
How your friends are
As you head off to the war
Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say goodbye

You'll come back
When it's over
No need to say goodbye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and now one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget
Let your memories grow stronger and stronger
Til they're before your eyes

You'll come back
When the call you
No need to say googdbye

You'll come back
When the call you
No need to say googdbye

Premiéra v ČR

28. července 2009 v 12:29 | Misaki

Premiéra v ČR



Premiéra v Madridu

28. července 2009 v 12:29 | Misaki

Premiéra v Madridu


Premiéra v Paříži

28. července 2009 v 12:28 | Misaki

Premiéra v Paříži


William Moseley-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:27 | Misaki

William Moseley-životopis+fotky


Celým jménem: William Peter Moseley

Datum narození: 27.04.1987

Místo narození: Sheepscombe, Anglie, Velká Británie

Znamení: Býk

Povolání: Herec


Životopis:

Je synem anglického kameramana Petera Moseleyho.William se stal známým díky filmu Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň, který režíroval Andrew Adamson. Vedoucí castingu Pippa Hall si jej poprvé všimla během hledání hereckého obsazení televizního filmu Cider with Rosie. Tehdy roli nedostal, avšak Hall na jeho herecký talent nezapomněla a o pět let později mu nabídla roli Petra v Letopisech Narnie.

Film vypráví příběh čtyř sourozenců, kterým se během hry na schovávanou ve venkovském sídle starého profesora podaří pomocí magické skříně dostat do jiného světa. Petr opouští Londýn ještě jako dítě, ale v průběhu děje se stává statečným a dospělým vůdcem, bojujícím za osvobození Narnie.

V létě 2008 vstoupí do kin pokračování Letopisů Narnie, s podtitulem Princ Kaspian, ve kterém si William roli Petra zopakuje.


Filmografie:
  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2005 Letopisy narnie: Lev, čarodějnice a skříň
  • 2002 Goodbye,Mr.Chips




Anna Popplewell-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:27 | Misaki

Anna Popplewell-životopis+fotky


Rodné jméno: Anna Katherine Popplewell

Datum narození: 16.12.1988

Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie

Znamení: Střelec

Povolání: Herečka


Životopis:

Její celé jméno je Anna Katherine Popplewell. Má dva mladší sourozence, bratr Freddie (*1994) (Petr Pan) a sestra Lulu (*1991) (Láska nebeská), kteří se narodili Deborah a Andrew Popplewell. Všichni tři sourozenci docházeli každou sobotu do školy herectví. Anna vystudovala Allsorts Drama School.

Z její filmografie můžeme jmenovat
film Frenchman's Creek, který ji vynesl do světa šoubyznysu.Zde
dostala další role, např. Mansfieldské sídlo, Příběhy upírka Rudolfa, S tebou i bez tebe, Daniel Deronda,Dívka
s perlou. U nás se zapsala rolí dospívající slečny Zuzky ve velkofilmu C.S. Lewise - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň.Objevila se také v pokračování Letopisů narnie s podtitulem Princ Kaspian.


Filmografie:

  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2005 Letopisy narnie: Lev, čarodějnice a skříň
  • 2003 Dívka s perlou
  • 2002 Daniel Deronda
  • 2002 Prďoši
  • 2001 S tebou i bez tebe
  • 2000 Dirty Tricks
  • 2000 Příběhy upírka Rudolfa
  • 1999 Mansfieldské sídlo
  • 1998 Frenchman's Creek




Skandar Keynes-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:26 | Misaki

Skandar Keynes-životopis+fotky


Rodné jméno: Skandar Amin Casper Keynes

Datum narození: 5.09.1991

Místo narození: Londýn, Anglie

Znamení: Panna

Povolání: Herec


Životopis:

"Upřímně řečeno, mám opravdu tu nejlepší roli," říká Skandar Keynes se svým typickým humorem o roli Edmunda v Letopisech Narnie. "Samozřejmě se mi hodně podobá. Je to tyran rodiny, což jsem i ve skutečnosti, také dokáže lehce podlehnout pokušení. Edmund je černá ovce rodiny a pořád si utahuje z Lucinky. Nakonec se ale díky dobrodružství, které zažije v Narnii, změní v lepšího člověka. V jeho osobnosti dojde k velmi podstatným změnám, díky nimž si začne svých blízkých vážit."

Skandar Keynes se narodil 5. 9. 1991 v Londýně, Anglii, ve znamení Panny. Svou profesionální hereckou kariéru načal ve hře Macbeth, kterou sehrál s Royal Shakespeare Company pro britskou televizi Channel 4. Roli získal pouhých několik měsíců poté, co se zapsal na divadelní školu v Islingtonu. V roce 2003 si zahrál malého Enzoa Ferrariho v životopisném snímku Enzo Ferrari.

Roku 2005 se objevil jako Edmund ve filmovém zpracování knihy spisovatele C. S. Lewise, Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň. Roli Edmunda si zopakoval v pokračování Letopisů Narnie, s podtitulem Princ Kaspian.


Filmografie:

  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2005 Letopisy narnie: Lev, čarodějnice a skříň
  • 2003 Enzo Ferrari





Georgia Henley-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:25 | Misaki

Georgia Henley-životopis+fotky


Rodné jméno: Georgia Laura Henley

Datum narození: 9.07.1995

Místo narození: Ilkley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Znamení: Rak

Povolání: Herečka


Životopis:

"Georgie", celým jménem Georgia Laura Henley, se narodila 9. července 1995. Začala hrát už jako velmi malá, když se přidala k obecnímu dramatickému klubu Ilkley Upstager's Theatre Group.

Georgie na sebe poprvé upozornila, když hrála na několika menších jevištích. Poté vyhrála konkurz na roli Lucy Pevensieové a zahrála si tedy jednu z hlavních rolí ve fantasy filmu Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň, což je filmové zpracování slavné knihy C. S. Lewise. Krátce po Narnii byla vybrána, aby si pro televizi BBC zahrála v dramatu Jane Eyre, což jí definitivně zajistilo kariéru mladé herečky.

Navzdory svému životu "dětské hvězdy" Georgie stále zůstala normální dívkou. Žije v Ilkley v západním Yorkshireu v Anglii se svými rodiči - Mikem a Helen Henleyovými, a se svými dvěma staršími sestrami - Rachel a Laurou. Georgie v současné době chodí do "Bradford Grammar School" a miluje
čtení a psaní příběhů. Nyní ji opět čeká role Lucy v pokračování Letopisů Narnie.


Filmografie:

  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2006 Jane Eyre
  • 2005 Letopisy narnie: Lev, čarodějnice a skříň




fotečky - společné

28. července 2009 v 12:17 | Misaki

fotečky - společné



Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň

28. července 2009 v 12:17 | Misaki

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň


Dobrodružný / Rodinný / Fantasy

USA / Velká Británie, 2005, 125 min


Režie: Andrew Adamson

Hrají: William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley,Tilda
Swinton, Rupert Everett, Dawn French, James McAvoy, Jim Broadbent, Ray
Winstone, Liam Neeson, Elizabeth Hawthorne, Sophie Winkleman


Obsah:
Nadčasové dobrodružství z pera slavného spisovatele C. S. Lewise Letopisy Narnie vypráví příběh čtyřech sourozenců - Lucinky, Edmunda, Zuzany a Petra - kterým se během hry na schovávanou ve venkovském sídle starého profesora podaří pomocí magické skříně dostat do jiného světa. Narnie, v níž se ocitnou, se ukáže být okouzlující a mírumilovnou zemí obydlenou mluvícími zvířaty, skřítky, fauny, kentaury a obry, která je však díky prokletí zlé Bílé čarodějnice Jadis odsouzena k věčné zimě. Děti se pod vedením vznešeného a tajemného panovníka, lva Aslana, odhodlají mocné čarodějnici postavit, aby dokázali ledové kouzlo zlomit a osvobodit tak říši navždy.


Pesničky Narnia

28. července 2009 v 12:16 | Misaki


Narnia

28. července 2009 v 12:06 | Misaki
Narnie je ústředním územím fiktivního světa, v němž se odehrává vetšina děje Letopisů narnie od spisovatele C. S. Lewise . Knihy Lev, čarodejnice a skřín spolu s Princem kaspianem již byly sfilmovány.

Čas v Narnii
-Lewis často zdůrazňuje, že čas v Narnii ubíhá jinak než v našem světě (což je v anglosaských mýtech a pověstech běžné) - většinou rychleji a nelineárně. Proto se Lucie, která projde do Narnie vchodem ve skříni jako první (Lev, Čarodějnice a skříň) a stráví u fauna Tumnuse několik hodin, může vrátit zpět pro ostatní děti, aniž by v domě utekl nějaký čas.
Když se děti vracejí po roce do Narnie (Princ Kaspian), ocitají se v místech svého hradu Cair Paravel, který však nepoznávají, neboť v Narnii mezitím uběhly stovky let.
Při třetí návštěvě opět po roce (Plavba Jitřního poutníka) v Narnii uběhly jen tři roky, při čtvrté po půl roce (Stříbrná židle) asi padesát let.
V našem světě mezi prvním (Čarodějův synovec) a posledním (Poslední bitva) dílem uběhne asi 60 let, profesor Kirk je svědkem stvoření i zániku Narnie.

Obyvatelé Narnie
-Do Narnie se v rámci příběhu dostanou též děti z našeho světa - sourozenci Petr, Edmund, Zuzana a Lucie Pevensovi.Nejzajímavějšími obyvateli Narnie jsou mluvící zvířata, která vypadají jako v našem světě, ale umějí mluvit. Tento dar jim dal sám Aslan, který rovněž některá malá zvířata zvětšil. V narnijských legendách vystupují tato mluvící zvířata; jezevci, bobři, sovy, myši, koně a mnohá další.V Narnii také žije celá řada různých mytologických bytostí, jako jsou fauni, satyrové, jednorožci, trpaslíci, gnomové, obři, kentauři, minotauři, skřeti, vlkodlaci, mořští hadi, dryády a najády a další...

Fotky z filmu

28. července 2009 v 12:05 | Misaki



fotečky z natáčania

28. července 2009 v 12:05 | Misaki

fotečky z natáčení


Hannah Montana the movie-fotky

28. července 2009 v 12:02 | Misaki

Hannah Montana the movie-fotky



český dabing movie Hannah Montana

28. července 2009 v 12:01 | Misaki
Hlasujte za ankety...a zapojte sa do sútaží................dakujem...!!!!!!!!!!