Ak si chcete pozriet dalšie moje stránky ta kliknite SEM

Červenec 2009

Spoločné foto

28. července 2009 v 12:00 | Misaki |  H2o stačí pridat vodu




Miley Cirus-Hannah Montana

28. července 2009 v 11:59 | Misaki

Jason Earles Fotky

28. července 2009 v 11:57 | Misaki

Jason Earles-fotky


Jason Earles

28. července 2009 v 11:56 | Misaki

Jason Earles-životopis


Rodné jméno: Jason Daniel Earles

Datum narození: 26.04.1977

Místo narození: San Diego, California, USA

Znamení: Býk

Povolání: Herec


Životopis:

Představuje staršího, ale ne zrovna rozumnějšího bratra Miley Stewart v seriálu stanice Disney Channel i v tomto filmu.Jason Earles se objevil v celé řadě televizních seriálů i filmů, mimo jiné i ve filmech Lovci pokladů, Prci prci prcičky: Na táboře, Special Ed, Gordon Glass a Space Buddies. Kromě toho se společně s Emily Osment objevil ve filmu stanice Disney Channel Dadnapped, zahrál si v televizních seriálech Aaron Stone, Kauzy z Bostonu a opakovaně jsme ho mohli vidět i v seriálu Phil of the Future.


Filmografie:
  • 2009 Dadnapped
  • 2009 Aaron Stone
  • 2009 Space Buddies
  • 2009 Hannah Montana-ve filmu
  • 2007 Gordon Glass
  • 2006 Hannah Montana
  • 2005 Prci, prci, prcičky: Na táboře
  • 2005 Special Ed
  • 2004 Phil of the Future (TV seriál)
  • 2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
  • 2004 Lovci Pokladů


Billy Ray Cyrus-fotky

28. července 2009 v 11:55 | Misaki

Billy Ray Cyrus-fotky


Lilly Truscott / Lola Luftnagle-fotky

28. července 2009 v 11:55 | Misaki

Lilly Truscott / Lola Luftnagle-fotky




LOLA LUFTNAGLE

Emily Osment (Lily)

28. července 2009 v 11:54 | Misaki

Emily Osment-fotky



Mitchel Musso (Oliver )

28. července 2009 v 11:53 | Misaki

Mitchel Musso-fotky


Moises Arias

28. července 2009 v 11:52 | Misaki

Moises Arias-životopis


Datum narození: 18.04.1994

Místo narození: New York City, New York, USA

Znamení: Beran

Povolání: Herec


Životopis:

Moises Arias se narodil 18. dubna 1994 v New York City. Je to americký herec původem z Kolumbie. Moises má jednoho bratra jménem Mateo Arias. V současné době v hostuje jako Rico v Hanně Montaně. Také se objevil v hudebním klipu Jonas Brothers.


Filmografie:

  • 2009 Dadnapped
  • 2009 Hannah Montana-ve filmu
  • 2006 Hannah Montana


Moises Arias( Rico

28. července 2009 v 11:51 | Misaki

Moises Arias-fotky


Cody Linley Fotky

28. července 2009 v 11:50 | Misaki

Cody Linley-fotky



Cody MArtin Linley

28. července 2009 v 11:50 | Misaki
Celým jménem: Cody Martin Linley

Datum narození: 20.11.1989

Místo narození: Texas, USA

Znamení: Štír

Povolání: Herec


Životopis:

Od 16 let,byl Cody Linley v mnoha celovečerních filmech a často se objevoval v populárních TV show. Zásadní filmy má na účtu v Mississippi, Texasu a Kalifornii, Cody ví, že jeho cesta jde okolo filmů s rozpočty sahajících od 3 do 45 milionu dolarů. Cody si zvolil jeho projekt pečlivě, vyvažující mezi velkými filmovými projekty a malými nezávislými tahy.

Cody také občas vzal hostující filmové role pro Disneyho, jako například natáčel několik epizod v"Hannah Montana" jako TV hvězda "Jake Ryan" a také dělal hostující hvězdu v " That's So Raven"


Filmografie:

  • 2007 Hodina duchů
  • 2006 Hannah Montana
  • 2006 Soví houkání
  • 2005 Zpátky ve hře
  • 2003 Dvanáct do tuctu


Spoločnééé Fotky Hannah Montana

28. července 2009 v 11:48 | Misaki



Hannah Montana (seriál)-fotky

28. července 2009 v 11:47 | Misaki

Hannah Montana (seriál)-fotky





Billy Ray Cyrus-životopis

28. července 2009 v 11:46 | Misaki


Rodné jméno: William Ray Cyrus

Datum narození: 25.08.1961

Místo narození: Flatwoods, Kentucky, USA

Znamení: Panna

Povolání: Herec, Producent


Životopis:

Vrací se v roli otce Miley Stewart, představované jeho skutečnou dcerou Miley Cyrus. Tento hudebník, který byl několikrát oceněn platinovou deskou, prodal po světě více než 25 milionů kusů svých alb a má na svém kontě přes 30 hitových singlů. Současně si vybudoval kariéru úspěšného a respektovaného filmového a televizního herce. Jeho debutové album Some Gave All se stalo obrovským hitem a je dodnes nejúspěšnějším country albem v historii Billboard's Top Country Albums, na jehož první příčce se drželo 34 týdnů. Jeho zatím poslední album z roku 2007 s názvem Home at Last vstoupilo do Billboard 200 mezi prvními dvaceti a v žebříčku country alb se propracovalo až na třetí pozici, zatímco píseň Ready, Set, Don't Go - působivý duet s Miley Cyrus - se objevil v country žebříčcích mezi pěticí nejúspěšnějších skladeb. V dubnu vydává své jedenácté album s názvem Back to Tennessee, na kterém kombinuje svou lásku k blues, jižanskému rocku, bluegrassu, gospelu a country. Titulní skladba alba v současné době stoupá na žebříčcích hitparád a objevuje se také na soundtracku k filmu.

Mitchel Musso

28. července 2009 v 11:44 | Misaki

Životopis Mitchel Musso


Povolání: Herec, zpěvák
Věk: 18
Datum narození: 9. 07. 1991
Místo narození: Garland, Texas, USA
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 173 cm

Životopis

Mitchel žije v Texasu se svou matkou, otcem a dvěma bratry, Masonem a Marcem, a jejich psem Stitchem. Už dva roky je plně zaměstnán točením reklam a filmů. Mitchelův průlom přišel v září 2002, když New Line Cinema potřebovali dva malé chlapce pro role synovců Roberta Duvalla a Michaela Caina v Secondhand Lions (2003). Hrál také v seriálu Hannah Montana, přátelí se se zpěvačkou Emily Osment.

škandál

28. července 2009 v 11:42 | Misaki

Škandál


Fanklub Cleo

28. července 2009 v 11:35 | Misaki |  H2o stačí pridat vodu
Napíšte sa do Komentárov

Fanklup Emmi

28. července 2009 v 11:34 | Misaki |  H2o stačí pridat vodu
Napíšte sa do Komentárov

Fanklub Riki

28. července 2009 v 11:32 | Misaki |  H2o stačí pridat vodu
Napíšte sa do Komentárov
Hlasujte za ankety...a zapojte sa do sútaží................dakujem...!!!!!!!!!!