Ak si chcete pozriet dalšie moje stránky ta kliknite SEM

Anna Popplewell-životopis+fotky

28. července 2009 v 12:27 | Misaki

Anna Popplewell-životopis+fotky


Rodné jméno: Anna Katherine Popplewell

Datum narození: 16.12.1988

Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie

Znamení: Střelec

Povolání: Herečka


Životopis:

Její celé jméno je Anna Katherine Popplewell. Má dva mladší sourozence, bratr Freddie (*1994) (Petr Pan) a sestra Lulu (*1991) (Láska nebeská), kteří se narodili Deborah a Andrew Popplewell. Všichni tři sourozenci docházeli každou sobotu do školy herectví. Anna vystudovala Allsorts Drama School.

Z její filmografie můžeme jmenovat
film Frenchman's Creek, který ji vynesl do světa šoubyznysu.Zde
dostala další role, např. Mansfieldské sídlo, Příběhy upírka Rudolfa, S tebou i bez tebe, Daniel Deronda,Dívka
s perlou. U nás se zapsala rolí dospívající slečny Zuzky ve velkofilmu C.S. Lewise - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň.Objevila se také v pokračování Letopisů narnie s podtitulem Princ Kaspian.


Filmografie:

  • 2010 Letopisy narnie: Plavba Jitřního poutníka
  • 2008 Letopisy narnie: Princ Kaspian
  • 2005 Letopisy narnie: Lev, čarodějnice a skříň
  • 2003 Dívka s perlou
  • 2002 Daniel Deronda
  • 2002 Prďoši
  • 2001 S tebou i bez tebe
  • 2000 Dirty Tricks
  • 2000 Příběhy upírka Rudolfa
  • 1999 Mansfieldské sídlo
  • 1998 Frenchman's Creek



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Hlasujte za ankety...a zapojte sa do sútaží................dakujem...!!!!!!!!!!