Ak si chcete pozriet dalšie moje stránky ta kliknite SEM

Cody MArtin Linley

28. července 2009 v 11:50 | Misaki
Celým jménem: Cody Martin Linley

Datum narození: 20.11.1989

Místo narození: Texas, USA

Znamení: Štír

Povolání: Herec


Životopis:

Od 16 let,byl Cody Linley v mnoha celovečerních filmech a často se objevoval v populárních TV show. Zásadní filmy má na účtu v Mississippi, Texasu a Kalifornii, Cody ví, že jeho cesta jde okolo filmů s rozpočty sahajících od 3 do 45 milionu dolarů. Cody si zvolil jeho projekt pečlivě, vyvažující mezi velkými filmovými projekty a malými nezávislými tahy.

Cody také občas vzal hostující filmové role pro Disneyho, jako například natáčel několik epizod v"Hannah Montana" jako TV hvězda "Jake Ryan" a také dělal hostující hvězdu v " That's So Raven"


Filmografie:

  • 2007 Hodina duchů
  • 2006 Hannah Montana
  • 2006 Soví houkání
  • 2005 Zpátky ve hře
  • 2003 Dvanáct do tuctu

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Hlasujte za ankety...a zapojte sa do sútaží................dakujem...!!!!!!!!!!