Ak si chcete pozriet dalšie moje stránky ta kliknite SEM

Jason Earles

28. července 2009 v 11:56 | Misaki

Jason Earles-životopis


Rodné jméno: Jason Daniel Earles

Datum narození: 26.04.1977

Místo narození: San Diego, California, USA

Znamení: Býk

Povolání: Herec


Životopis:

Představuje staršího, ale ne zrovna rozumnějšího bratra Miley Stewart v seriálu stanice Disney Channel i v tomto filmu.Jason Earles se objevil v celé řadě televizních seriálů i filmů, mimo jiné i ve filmech Lovci pokladů, Prci prci prcičky: Na táboře, Special Ed, Gordon Glass a Space Buddies. Kromě toho se společně s Emily Osment objevil ve filmu stanice Disney Channel Dadnapped, zahrál si v televizních seriálech Aaron Stone, Kauzy z Bostonu a opakovaně jsme ho mohli vidět i v seriálu Phil of the Future.


Filmografie:
  • 2009 Dadnapped
  • 2009 Aaron Stone
  • 2009 Space Buddies
  • 2009 Hannah Montana-ve filmu
  • 2007 Gordon Glass
  • 2006 Hannah Montana
  • 2005 Prci, prci, prcičky: Na táboře
  • 2005 Special Ed
  • 2004 Phil of the Future (TV seriál)
  • 2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
  • 2004 Lovci Pokladů

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Hlasujte za ankety...a zapojte sa do sútaží................dakujem...!!!!!!!!!!